söndag 12 april 2015

Evigt tjat om Palme mordet

Men som jag tidigare sagt,det var absolut inte den där knarkaren.En vit afrikan erkände från början att han mördade Palme.Varförkan polisen inte tro på vad människan erkände.Då tror jag att det är något skumt bakom.Affärer!Vill minnas att kungen med Silvia var där före.Stackars Lisbeth kunde väl inte identifera mördaren i sitt scocktillstånd.
Saxat från Wikipedia
Palmemordet kallas mordet på Sveriges statsminister Olof Palme som skedde klockan 23:21 fredagen den 28 februari 1986 då han sköts till döds i korsningen SveavägenTunnelgatan i centrala Stockholm.
Efter mordet följdes i Palmeutredningen ett flertal spår, däribland "PKK-spåret", "33-åringen" och "Sydafrikaspåret", som dock inte ledde till något konkret genombrott. I december 1988 anhölls Christer Pettersson som misstänkt för mordet, och denne dömdes också i juli 1989 av Stockholms tingsrätt som skyldig, men frikändes därpå av en enig hovrätt i november samma år. Misstankarna mot Pettersson kvarstod dock och resning begärdes av riksåklagaren i december 1997, men avslogs av Sveriges högsta domstol den 28 maj 1998. Sedan dess har inga genombrott i spaningsarbetet skett och ingen misstänkt har åtalats; detta trots att 130 personer har erkänt mordet och att utredningen kring det är en av världens mest omfattande.[1]

Minns dagen som igår.Min man var på Karolinska och vi skulle dit.Tog tre timmar från Tumba till Solna.

Inga kommentarer: