tisdag 17 november 2015

Nu är jag i farten

men inte mycket mer än så.
Dna var intresant värre.Handlade om de första människorna i Amerika.Och så dumt med relegionen som säger att jorden funnits i 6000år.det har funnits människor i Amerika längre än man trott.Man har fåttut dna från några fynd som visar att de alla kommer från sydafrika...saxat från wikipedia
Fynd gjorda i Brasilien visar att en annan urbefolkning med gemensamt genetisk ursprung med Australiens aboriginer redan fanns där för 50 000 år sedan. Denna urbefolkning verkar ha utrotats efter migrationen över Berings sund för omkring 17 000–11 000 år sedan.[2] Mänskligt DNA som har hittats i Oregon har daterats till 14 300 år sedan [3]. Arkeologiska fynd från både Nord- och Sydamerika har identifierats som en jägarkultur kallad Clovis och daterats till 13 000 år sedan. Fynd som ej kan kategoriseras som Clovis men som dateras till äldre än 13 000 år sedan kallas Pre-Clovis.
En forskare menar att människans hjärna har krympt sedan dess och det beror på att vi inte behöver anstränga oss för att få mat.
och nog finns det belägg för att vissa hjärnor har krympt.Åtminstone på terroristerna.

Inga kommentarer: