lördag 30 maj 2015

Grannes unge

Hopplöst fall.Idag slängde han ner mera kulor och sparkade boll på mitt förrådsdörr.Sonen öppnade och frågade vad han höll på med.Varpå jag säger DETTA ÄR VÅR DÖRR OCH DU GER FAN I DEN!Och ungen,jag vill ha mina kulor.Så vi säger dom har vi slängt.För du kan inte kasta ner dom och tänk om vi skulle snava på dom.Alltsa summa av det hela är att zigenare tror,att dom kan trakka mig och ta över hela området.Som för övrigt ser ut som ett zigenarläger,Förutom en och annan somalier då.

1 kommentar:

Eivor sa...

Det där är ett jä-la oskick. Här är inte så farligt men där jag bodde förut var ungarna ute halva nätterna och levde f-n. Klart man får svårt att somna om när man är uppretad.
Artros är ett elände det med. Jag ha både det och artrit och kotor som lägger sig på varann så jag vet vad du går igenom
Men nej du skulle jag hitta en sådan fågel som jag har på sidan skulle jag nog smälla av. Men tycker den är söt på sitt sätt.
Nu kom jag hit via länken du skrev också.
OVÄDER ÄR DET HÄR OCKSÅOCHJAG SOM TRODDE DET SKULEL BLI SOMMAR OCH TOG NER VINTERJACKOR OCH STÖVLAR I KÄLLAREN, MEN DET GÅR MED TUNNARE MED ANNAT UNDER. mEN när KOMMER SOMMAREN. Förlåt capslocken men orkar inte skriva om ska gå och tvätta håret.

Ha en trevlig helg

Kram