måndag 19 december 2016

Nu är det natt

jag har varit skönt mätt hela dagen,Ikväll va det intresant på history channel.Först om att det finns folk,som tror att amerikanarna var aldrig på månen.Det är fejk.Ja kanske det.Varför vajar flaggan för vinden,när det är vakum?Begriper inte på det,men jag tror det var fejkat.Varför har vi inte annars varit dit en gång till.
Och en annan intresant film, dokumentär,om Hitler och Eva Braun.In love with Hitler.Stackars flicka.Man får tro att de kunde fly från Berlin,som det också finns konspitrationer om.Nu lever iallafall inte Hitler,och jag hoppas att han har fått veta vilka hemskheter han begått.Det var ju inte han som gjorde dom men beordrade andra och det är lika med att ligga bakom.Usch en sån människa,och stackars Eva,menar jag,som var kär  in.Kärleken är blind.

1 kommentar:

wiper sa...

Ja du man vet inte vad som är sant när det gäller månfärderna och som du säger varför har dom inte skickat upp fler raketer.

Hitler var en manupelativ psykopat och livsfarlig. Nu ser vi ju att högervindarna blåser igen så det tas ingen lärdom av det som hänt förut. Hemskt att bli kär i en sån fruktansvärd person.

kram