-
Hacka lök och skär paprikan, tomaten och torsken i bitar.
-
Häll olivolja i en het stekpanna. Bryn löken, häll i paprika och sedan torsken.
-
Häll i tomat och persilja och sedan kokosmjölk och låt sjuda i 5-7 minuter.
-
Häll sedan i grädde och potatischips, rör om i max 1 minut.
- Koka riset och riv morötter.
- Riktigt festligt,men jag skulle nog ta större portioner,för detta var till en tre rätters meny och man hade förrätt pannkaka med köttfärssås.En vacker dag ska jag fixa till den.
torsdag 22 oktober 2015
Vad blir det för mat?
Gårdagens torsk.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Torsk är alltid gott, men jag vill gärna ha den i filéer eller hel! Helst inte mixad eller i bitar. Sån är jag! ;)
Skicka en kommentar